BLOG

Aktivity pre profesionálov

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Aktivity pre profesionálov

Už nejaký čas máme krásne slnečné až horúce počasie. Takéto počasie je ideálne využiť v rámci vášho biznisu práve v prostredí lesov a hôr kde sa naskytá možnosť práce najmä pre profesionálnych fotografov. Krásna príroda, slnečné počasie, užasné výhľady, farebnosť - to všetko dáva predpoklad k neskutočným záberom pre fotografa. Fotenie prírody, okolia, ale aj skupinové fotenie, rodinné fotenie, fotenie novomanželov. Garanciu neskutočného pozadia na snímkach vám poskytuje krása Oravskej prírody. 

V našom rezorte si však môžete zorganizovať napríklad aj vzdelávacie aktivity, stretnutia, pracovné meetingy, alebo aj výber potencionálnych zamestnancov. Budovať si svoju biznis sieť a nájsť si k sebe správnych ľudí.

Budovanie vzťahov v rámci firmy vám uľahčí teambuilding ďaleko od pracoviska. Príroda, outdoorové aktivity, spoločenské večery pri opekaní a grilovaní a dobrej nálade vašim zamestnancom len prospeje.

Prezentačné stretnutia sú tiež cestou k úspešnému biznisu. Aj v tomto vám vieme poskytnúť zázemie. 

Naše apartmány sú moderne zariadené, s WiFi  a TV, kávovar s kávou je samozrejmosť. Občerstvenie - catering, raňajky, obed, večera  - vám zabezpečíme tiež. 

Stačí sa len informovať, prispôsobíme sa vaším potrebám.

Informácie na: +421 910 510011, alebo emailom na:  rezervacie@villaerdody.sk 

Neváhajte a pýtajte sa. Sme tu pre vás.

GALÉRIA

SPÄŤ