BLOG

Boli sme súčasťou natáčania relácie Nové bývanie na TV JOJ

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Boli sme súčasťou natáčania relácie Nové bývanie na TV JOJ

Projekt Apartmánového domu Villa Erdődy Resort mali možnosť diváci zahliadnuť na TV JOJ dňa 9.apríla 2023. Ak ste vysielanie nestihli, stále si ho môžete pozrieť z archívu a nahliadnuť do interiéru jedného z apartmánov: https://videoportal.joj.sk/nove-byvanie/epizoda/109148-nove-byvanie

V relácii zástupca developerskej spoločnosti HBH Group, s.r.o., Ing. Jozef Halász predstavil apartmán Family 19, ktorý bol sprevádzkovaný v decembri 2022 a patrí klientovi, ktorý apartmán využíva na trávenie svojho voľného času a zároveň aj efektívne prenajíma prostredníctvom developerskej spoločnosti, ktorá zabezpečuje komplexnú starostlivosť od jeho vyťažovania, upratovacie služby, služby ubytovania a odubytovania a celkovej správy. Vy môžete vlastniť podobný apartmán a zariadiť si ho podľa vlastných predstáv. Villa Erdődy Resort je postavený v skvelej lokalite priamo na svahu a uprostred prírody, takže voľnočasové aktivity tu nájdete počas celého roka. Apartmán je preto skvelou finančne výkonnou investíciou, ktorá bude na svojej hodnote rokmi stúpať.

V druhej fáze predaja sú v ponuke posledné voľné apartmány
Potešia nás vaše ohlasy, ak nám napíšete čo vás na projekte zaujalo alebo sa chcete na čokoľvek spýtať, prípadne dohodnúť obhliadku, sme k dispozícii na tel. čísle +421 903 987 891.

GALÉRIA

SPÄŤ