BLOG

Víkendové pobyty

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Víkendové pobyty

Pomaly nám prichádza obdobie letných dovoleniek a rozmýšľame, kam ísť a s kým, čo chceme robiť, ísť do zahraničia, alebo ostať na Slovensku ? Ak ste sa ešte nerozhodli, pozývame vás k nám do Villa Erdődy Resort®.

A nielen na regulérnu dovolenku, ale kedykoľvek aj na víkendový pobyt s rodinou, priateľmi, kolegami, alebo v rámci vlastnej psychohygieny.

Náš rezort ponúka ubytovanie v moderných plne zariadených apartmánových bytoch. Apartmány sú dvoj a troj izbové s mezonetom. Zariadenie je vo vyššom štandarde, kuchyne sú plne vybavené riadom a spotrebičmi, štandard je kávovar De Longhi s balíčkom kávy ako darček. Kúpeľne disponujú sprchovým kútom, toaletou a hygienickým vybavením. V izbách veľké TV prijímače a WIFI pripojenie.

V prízemnej časti sú lyžiarske kobky - každý apartmán má svoj vlastný, ako aj parkovacie miesto pred budovou.

Budova je situovaná v areáli lyžiarskeho strediska priamo na lyžiarskom svahu. Tým je poloha Villa Erdődy Resort® výnimočná - unikátna.
Naše apartmány sú na zimnú sezónu obsadené a zerezervované už v lete, niektoré dokonca aj rok dopredu. Ako lyžiarsky ,,kopec,, v zime sú aktivity jasné.

Ale čo jar, leto a jeseň ?
Aj toto obdobie si viete krásne užiť. Príroda na Orave je krásna, lokalita úžasná, hory a kopce, množstvo atrakcií a akcií, múzeí, outdoorové aktivity, zipline, plte, vláčiky, aquaparky, cyklotrasy, turistické chodníky, história aj nákupné centrá napríklad...

Ubytovaní v našom rezorte majú možnosti ako napríklad opekanie, grilovanie, tradičné varenie gulášu - k dispozícii je opekanisko, na zapožičanie kotlíkový set. Potravinové balíčky (balíček na opekanie, grilovací balíček plus jednorázový grill a balíček pre varenie gulášu) si viete objednať s dovozom priamo na rezort, ponukový list je na každom apartmáne.

Stravovanie je zabezpečené objednaním priamo na apartmán, čerstvé zapekačky, salámky, šunka, syry, čerstvé pečivá, zelenia, ovocie, ovocné šťavy, palacinky a ďalšie mňamky :0) od raňajok po večeru.
V obci sú obchody s potravinami a rozličným tovarom, tí aktívnejší si vedia zbehnúť aj do mesta. Reštauračné zariadenia sú tiež v blízkom okolí.

Po celom ,,aktívnom,, dni si naši hostia môžu rezervovať návštevu súkromnej sauny, pokyny sú k dispozícií na apartmánoch. Unikátom je, že keď si hosť rezervuje pobyt v saune, má zabezpečené súkromie, v rezervovanom čase je tam výlučne apartmán, ktorý si saunu rezervuje.

Rezort má v ponuke aktuálne dva apartmány ,,Pet friendly" čIže pobyt s domácim maznákom.

Požičovňa elektrobicyklov poteší najmä športovo založených alebo viac aktívnych návštevníkov, bicykle sú v rôznych veľkostiach pre ženy, mužov aj detičky.
Pre rodiny bude zaujímavé aj detské ihrisko s hojdačkou, šmykľavkou, preliezkou a požičať si môžete rôzne športové potreby ako lopty, hokejky, bránky, petanque, bedminton a podobne.

Pobyt u nás je vhodný aj na teambuildingové aktivity pre zamestnancov firiem s outdoorvými aktivitami. Po celodennom týždennom sedeni v kancelárii, alebo naopak namáhavej fyzickej práci je odmena vo forme pobytu pre zamestnancov naozaj veľký najmä zdravotný benefit. Uplatniť si môžu aj rekreačné poukazy.

Relax a komfort uprostred krásnej prírody - to je v dnešnej ,,stresu plnej"  dobe najväčší benefit, oplatí sa navštíviť nás.
 

Rezervácie a informácie : na tel. +421 910 510011 alebo na : https://www.villaerdody.sk/rezervacia-ubytovania

Tak neváhajte a KLIKNITE :0)

GALÉRIA

SPÄŤ