BLOG

Rezervácie ubytovania

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Rezervácie ubytovania

Blíži sa čas dovoleniek, letná sezóna, poniektorí myslia už aj na zimnú sezónu a pobyty s rodinami, priateľmi či kolegami. Čo je však nevyhnutné pre rýchlu a bezproblémovú rezerváciu vám radi vysvetlíme.

Rezervácia ubytovania  je možná prostredníctvom viacerých kanálov, najrýchlejší spôsob a cenovo najvýhodnejšia rezervácia je priamo na našej webovej stránke sekcia ,, Rezervácia ubytovania"
Link: https://www.villaerdody.sk/rezervacia-ubytovania

Vyberiete si apartmán, dátumy - začiatok a koniec pobytu - a doležité - vypísať hostí /počet, mená/ no a samozrejme vaše kontaktné údaje.

Sú to údaje nevyhnutné k zarezervovaniu apartmánu a pobytu v našom rezervačnom systéme.

Pokiaľ si chcete uplatniť REKREAČNÝ POUKAZ - opätovne - nevyhnutné je vyplnenie kompletných osobných a fakturačných údajov  - odberateľa a prípadne mená osôb, ktoré sú na spoločnom pobyte. Na faktuiračný doklad uvedieme informácie poskytnuté odberateľom služby/ubytovaným, objednávateľom/. Faktúra - daňový doklad sa posiela klientovi na vyžiadanie - je potrebné este pri rezervácii uviesť túto požiadavku. Doklad sa vystaví po ukončení pobytu a zasiela sa elektronicky na klientom uvedenú emailovú adresu. Po vystavení fakturačného dokladu už nie je možná žiadna zmena na doklade.

Pobyt so psíkom, alebo iným domácim zvieratkom je možný - je potrebné sa vopred informovať - status ,,Pet friendly" majú len niektoré apartmány.

Aktivity - vhodné najmä pre rodinné pobyty - opekanie, varenie, grilovanie, saunovanie, bicyklovanie, turistika, návšteva atrakcií v okolí.
Pre firmy je resort super vhodný na teambuildingové aktivity, alebo len tak výlet s kolegami pre utužovanie vzťahov.

Stravovanie - formou objednania z Menu, ktoré je na každom apartmáne, raňajky, večera ale aj obed - výber za dobré ceny - v ponuke aj potravinové balíčky na opekanie, varenie guľášu či kapustnice, grilovanie - možnosť zakúpiť jednorázový gril.
K zapožičaniu má rezort aj kotlíkový set  - stačí si objednať balíček napr. na guľáš, vypýtať si kotlík. Zážitok či už pri varení alebo opekaní a spoločných debatách pri tejto aktivite je určite nezabudnuteľný.:0)

Sauna - vedľa apartmánové domu - vonkajší súkromný saunovací sud, kapacita pre 6 osôb. Rezervácia kliknutim na: https://services.bookio.com/villa-erdody/widget?lang=sk

Jeden vstup je na 2 hodiny, zvýhodnené cenovo sú 3 vstupy - vyberiete na rezervačnom linku, unikátne je to, že počas 2 hodinového vstupu je sauna celá vaša, nikto iný nie je oprávnený vo vami rezervovanom čase využiť službu, rezervačný systém, po vašej rezervácii ani neponúkne možnosť identického termínu. Proces rezervácie a platby je umiestnený na každom apartmáne.

Elektrobicykle - v spolupráci s ALMOSO s.r.o. je možnosť požičať si eBike - proces a ceny nájdete na apartmáne - naši hostia majú samozrejme Zľavu z ceny za zapožičanie, bicykle vám doručia až pred apartmánový dom.

Villa Erdődy Resort® je situovaný priamo na lyžiarskom svahu a v najchladnejšej obci Slovenska, kde je predpoklad každoročného snehu. Ubytovanie priamo v areáli lyžiarskeho strediska Orava Snow Park a lyžiarskeho vleku hneď vedľa apartmánového domu, zlyžovanie sa rovno k vášmu partmánu je Absolútna pridaná hodnota zimnej dovolenky alebo pobytu. Každý apartmán má vlastnú lyžiareň z ktorej po prezutí a odložení lyží priamo vyjdu do svojich apartmánov.

Parkovanie - každý apartmán má vyhradené jedno parkovacie miesto priamo pred budovou apartmánového domu Villa Erdődy Resort®, označené číslom prislúchajúceho apartmánu. Je potrebné rešpektovať toto označenie a parkovať výlučne na vyhradenom mieste. Pokial je vačšia skupina a viac áut, jedno auto parkuje pred budovou, ostatné je potrebné odparkovat v areáli lyžiarskeho strediska, prípadne nainé voľné miesto mimo rezortu.

Check In / Check Out - príchod na ubytovanie je od 14.00hod a odchod z ubytovania je do 10.00hod.
Služba kontaktuje ubytovaných hostí v deň nástupu na ubytovanie na telefónne číslo uvedené v rezervácii ohľadom odovzdania kľúčov k apartmánu a ďalších dôležitých inštrukcií. Zároveň služba vyberie od ubytovaných vratnú zálohu vo výške 100Eur za prípadne spôsobené drobné škody počas pobytu.

Dôležité upozornenie !

Po vytvorení rezervácie na stránke www.villaerdody.sk sa rezervácia spracováva do 24 hodín a posiela sa zálohová faktúra klientovi na email uvedený v rezervácii.
Splatnosť je 24 hodín od vytvorenia odoslania potv rdenia rezervácie a zálohej faktúry.

Rezervácia až do prijatia platby je v statuse ,,ČAKÁ NA SCHVÁLENIE"
Pokiaľ úhrada nebude vykonaná do 24 hodín
, /akceptujeme aj potvrdenie o úhrade z banky/ rezervácia sa v systéme automaticky zruší. Pokiaľ má klient seriózny záujem, ale vyskytli sa u neho akékoľvek prekážky pre platbu obratom - je potrebné zavolať na rezervácie č. tel: +421 910 510011 a dohodnúť sa na vyhovujúcom spôsobe zarezervovania ubytovania. Dohoda je vždy možná, pokiaľ obe strany chcú a spolupracujú. Vyžaduje sa slušná komunikácia a vzájomný rešpekt.

Určite oceníme, keď sa hostia správajú počas pobytu slušne a zodpovedne. Naše moderne a kompletne zariadené apartmány sú vám k dispozícii. Stačí si už len rezervovať pobyt - ďakujeme a tešíme sa na vás :0)

GALÉRIA

SPÄŤ