BLOG

Skvelé miesto pre celú rodinu

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Skvelé miesto pre celú rodinu

Výborné snehové podmienky zaručujú stále skvelú lyžovačku v Oravskej Lesnej. A čo môže byť lepšie ako byť ubytovaný pár krokov od vleku? Apartmánový dom Villa Erdődy Resort je priamo na svahu, takže môžete byť suchou nohou kedykoľvek počas dňa na izbe. Privítajú Vás moderné apartmány, ktoré boli uvedené do prevádzky v decembri 2022.

Lyžiarske stredisko Orava Snow patrí k najlepšie hodnoteným strediskám na Orave. V posledných rokoch prešlo rozsiahlou modernizáciou, kedy bola vybudovaná druhá sedačková lanovka. Vybrať si môžete zo siedmych zjazdoviek v celkovej dĺžke 8,5 km. Na svoje si tu prídu všetky vekové kategórie. Vďaka lyžiarskej škole je stredisko vhodné pre začiatočníkov a pre rodiny s deťmi. Menej skúsení lyžiari si môžu zalyžovať na Lehotskej a pokročilejší ocenia náročnejšie svahy na Kohútiku. Ak sa rozhodnete vymeniť lyže za bežky, v okolí môžete využiť kratšie aj dlhšie trasy, ktoré zvládnu aj deti. Pre bežkárov je k dispozícii 5 km bežkárskych tratí. V stredisku sa nachádza reštaurácia, požičovňa lyží, ski servis aj wellness centrum. Lanovky obslúžia 5 650 osôb za hodinu, vyhnete sa tak čakaniu v dlhých radoch a dokonale si užijete lyžovanie počas celého dňa v nádhernom prostredí obklopenom lesmi.

Oravská Lesná je známa ako najchladnejšia obec na Slovensku a každoročne láme teplotné rekordy, kedy teplota vzduchu dosahuje aj viac ako – 30 °C. V stredisku je dostatok prírodného snehu aj v čase, keď obce vzdialené pár desiatok kilometrov, žiadny sneh nemajú. Prevádzka je však garantovaná aj v prípade nedostatku prírodného snehu technickým zasnežovaním.

Skvelý zážitok nielen pre deti sa Vám naskytne len pár stoviek metrov od Apartmánového domu. Unikátna technická pamiatka - Oravská lesná železnica, odchádza zo stanice Tanečník. Vyhliadková jazda až po vrcholovú stanicu Sedlo Beskýd s možnosťou návštevy vyhliadkovej veže, trvá cca 1 h 10 minút. Železnica patrí k vyhľadávaným turistickým miestam a premáva aj počas zimných mesiacov. V lete sa deti môžu vyskákať vo vedľajšom Funny park-u, kým si vychutnáte slnečné lúče na kávičke.

Pre Váš pobyt si môžete rezervovať a vybrať z niekoľkých apartmánov. Rodinný apartmán pre menšiu skupinu 4 až 6 osôb alebo väčší mezonetový apartmán pre 8 osôb. Ak sa Vám u nás zapáči, stále máte možnosť zakúpiť si apartmán v Apartmánovom dome III a na budúcu zimu si užívať vo vlastnom. Kúpou apartmánu získate finančne výkonnú a bezstarostnú investíciu, nakoľko správu apartmánu môžete jednoducho zveriť do našich rúk. Poskytneme Vám komplexné služby od upratovania až po prenajímanie. Ku každému apartmánu získate privátne parkovacie miesto a vlastnú miestnosť na ukladanie lyží alebo bicyklov.

 

Čo získate kúpou apartmánu?

- nehnuteľnosť v jednom z najobľúbenejších lyžiarskych stredísk pre celú rodinu na Slovensku

- vlastný apartmán pre trávenie času s blízkymi

- možnosť prenajímania apartmánu v čase, keď sa v ňom nezdržujete

- komplexnú správu a vyťažovanie apartmánov, marketing nehnuteľnosti

 

Villa Erdődy Resort je skvelým miestom pre spoznávanie krásy oravskej prírody a turistických atrakcií pre strávenie voľného času počas celého roka. Okolité lesy, upravené široké zjazdovky v stredisku, kvalitné služby, dostupné ceny a dostatok ubytovacích kapacít priamo na svahu v apartmánoch Villa Erdődy Resort, predurčujú toto miesto stať sa jedným z najnavštevovanejších lyžiarskych stredísk oravského regiónu.

GALÉRIA

SPÄŤ