BLOG

Villa Erdődy Snow Polo Cup

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Villa Erdődy Snow Polo Cup

Na Slovensko mieri unikátna akcia – medzinárodný turnaj póla na snehu. 

 

V dňoch 3.-5. marca 2023 usporiada HBH Group, s.r.o. v spolupráci s Danube Polo Club, v obci Oravská Lesná, turnaj na snehu v konskom póle Villa Erdődy Snow Polo Cup. 
Podujatie sa bude konať v lyžiarskom stredisku Orava Snow v okolí Apartmánového domu Villa Erdődy Resort,
 pri nástupnej stanici lanovky Kohútik. Sily si zmerajú štyri dvojčlenné tímy zo Slovenska a Poľska. 

Program zápasov
Akcia odštartuje prvým zápasom 3.3.2023 o 16.00 hod priamo na zjazdovke. V sobotu 4.3.2023 o 16.00 hod sa uskutoční zápas o 3.-4. miesto a druhý finálový zápas začne o 17.00 hod. Vyhodnotenie a ocenenie súťažiacich je naplánované o 18.00 hod. V nedeľu v čase 16.00 – 18.00 h je pripravená exhibícia pre širokú verejnosť, následne si návštevníci budú mať možnosť okúsiť čaro hry a vyskúšať si niektoré techniky póla.

Event v najchladnejšej obci na Slovensku
Pólo je fascinujúca a rýchla hra. „Turnaje na Slovensku sa konajú v lete, preto sme prišli s myšlienkou usporiadať túto akciu v zime - kde inde - ako v najchladnejšej obci na Slovensku. Našim cieľom je priniesť niečo nové do tohto prekrásneho horského prostredia. Nadšenci póla a úžasní miestni obyvatelia obce sa zomkli, aby sprostredkovali zážitok pre divákov. Tešíme sa na všetkých, ktorí prídu podporiť túto skvelú akciu“, hovorí jeden z majiteľov spoločnosti HBH Group, s.r.o., ktorý je zároveň členom Danube Polo Club. „Okolité krajiny usporadúvajú turnaje na snehu pravidelne, radi by sme zaviedli tradíciu zimných zápasov aj na Slovensku“, dopĺňa ho Ladislav Agárdi, zakladateľ a prezident Danube Polo Club.

GALÉRIA

SPÄŤ