BLOG

Villa Erdődy Resort – apartmán 17

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Villa Erdődy Resort – apartmán 17

Poďte s nami na návštevu apartmánu Family 17, ktorý sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží Villa Erdődy Resort.

Vstup do aparmánu je tvorený priestorom s vešiakmi a stojanom na odkladanie topánok, z ktorého sa dostanete do kuchyne a otvoreného obývacieho priestoru. Biela kuchynská linka je vybavená chladničkou, dvojplatničkou, umývačkou riadu, rýchlovarnou kanvicou, kávovarom a mikrovlnnou rúrou. V apartmáne vás bude čakať štartovací balíček kávy. Samozrejmosťou je jedálenské posedenie, rozkladacia sedačka, ktorá slúži ako prístelka pre 2 osoby a televízor. V spálni je pripravená manželská posteľ s dvomi výsuvnými lôžkami. Kúpeľňa je zariadená sprchovacím kútom a sanitou. K dispozícii sú uteráky, fén a toaletné potreby. K apartmánu prislúcha miestnosť na ukladanie lyží, snowboardov alebo sánok so sušičkou na lyžiarky. Z balkóna v obývacej izbe aj ďalšieho balkóna v spálni máte prekrásny výhľad na lyžiarsky vlek obklopený lesmi.

Celý objekt má bezplatné WiFi pripojenie na internet. Na vyžiadanie je k dispozícii detská postieľka. K apartmánu prislúcha vyznačené bezplatné parkovacie státie.

Apartmánový dom sa nachádza priamo na svahu, v krátkej pešej vzdialenosti od Oravskej Lesnej železnice a lanového parku Funny park. V blízkosti je reštaurácia, takže komplexné služby a rozprávkovú prírodu máte na dosah.

GALÉRIA

SPÄŤ