BLOG

VILLA ERDŐDY RESORT – APARTMÁN 19

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

VILLA ERDŐDY RESORT – APARTMÁN 19

Apartmán č. 19 zariadený v romantickom štýle sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží Villa Erdődy Resort. Ponúka celoročné ubytovanie pre rodiny alebo páry s maximálnou kapacitou 6 osôb. Ak cestujete ako skupina, môžete sa ubytovať v ďalších apartmánoch v rámci Apartmánového domu.

Zo vstupu so zádverím, ktorý poskytuje miesto na uloženie vrchného oblečenia a topánok sa dostanete do moderne zariadenej obývačky spojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou. Pri kávovare vás privíta štartovací balíček kávy. Nachádza sa tu rýchlovarná kanvica, chladnička, mikrovlnka aj umývačka riadu. Z obývačky s televízorom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby je vstup na priestranný balkón s dokonalým výhľadom na krásnu oravskú prírodu. K apartmánu prislúcha samostatná spálňa s manželskou posteľou s výsuvnými lôžkami, ďalším balkónom a televízorom. V kúpeľni so sprchovým kútom a toaletou je k dispozícii fén, uteráky aj toaletné potreby.

Samozrejmosťou je bezplatné WiFi pripojenie. K apartmánu prislúcha súkromné parkovacie státie a miestnosť na ukladanie lyží, snowboardov alebo sánok so sušičkou na lyžiarky. Na vyžiadanie je k dispozícii detská postieľka.

V areáli Villa Erdődy Resort sa nachádzajú preliezky so šmykľavkou a hojdačkou pre deti. K apartmánu máte možnosť zlyžovať priamo zo svahu Orava Snow, ktorý je jedným z najlepšie hodnotených lyžiarskych stredísk pre rodiny s deťmi. Pár krokov od náučného chodníka Oravskej železnice, ktorý celoročne poskytuje jazdy na historickom vláčiku. Ideálna dovolenka na hubárčenie, bicyklovanie, zimné športy, spoznávanie lesa a aktivity s deťmi.

GALÉRIA

SPÄŤ